TISDAG

För tillfället sitter jag på en bänk utanför stallet i Kvällsolen. I vanliga fall brukar stallet vara den bästa platsen för att bara vara, slippa tänka på annat och vara för sig själv. Idag känns det som jag har miljarder triljoner och ett dussin tankar som far runt i min feta vattenskalle och inte fan är man ensam då inte.. Det finns saker som jag inte förstår mig på. Exempel: krig, puckon, brudar, sega hästar, varför mamma scans köttbullar är så jävla äckliga, killar, varför det är så himla många dagar kvar till summer-b och slutligen varför man blir fet av mc donalds? Det är ju så jävla gott. Kuken.

Sedan funderade jag över när jag var som svettigast under ridpasset, med min fejkade POLO tröja från Thailand, varför brudar är så tröga? Herregud va tröga vi är. Men sen kom jag att tänka på hur förbannat tröga killar är, så då lugnade jag ner mig igen. Dom slår ju alla college rekord i världen med hästlängder!

Tänkte även skänka en tisdags tanke åt det lätt roligaste för dagen: HAVREPAPPA. Sök på havrepappa på Google och läs hanns blogg. Han bloggar för tidningen ridsport och jag har seriöst legat dubbelvikt över datorn mellan fakturorna idag på jobbet. Herregud vilken charmknutte. Käpphäst pass åt folket!


FINT SOM SNUS!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1773827/images/2012/pic_204369763.jpg" class="image">


KORTIS!


KVÄLLEN MED K


FREDAG


TJA


BRA VÄDER

Går gick jag upp ur sängen, åkte till stallet, red, gick till jobbet, jobbade 11 timmar, åkte hem, åt banan, drog på mig joggning kläder och sprang/gick 4 km med bra musik i öronen. Ah. Lön på fredag, hej.


NYA PARKEN


EN SÖNDAG MED JOSEFIN


LÖRKVÄLL I ALL SIN ÄRA


LÖRDAG I ALL SIN ÄRA


FINA VÄNNEN


GLAD

Idag är jag glad chey. Min fina kille gjorde sin debut på tävlingsbanan! 66% och en 5e placering gjorde vi oss förtjänta av. GÖTT


INSTAGRAM

Följ mig på instagram, johannajkvist heter jag där! WOOP


LÖV IS IN THE AIR


IKVÄLL SPRINGER VI VÅRRUSET


KALLE BAAH OCH GRILLNING.


SÄLJER..


HARD WORK.


KVÄLLS FIKA MED MIN ÄLSKADE CHEY!


++++


VET INTE OM JAG ÄLSKAR ELLER HATAR DEN


IDAG ÄR DET BARA 8 DAGAR KVAR AV MITT 9 DAGAS PASS. L ö v e


IKVÄLL..

 

 

image description

image description


LAST NIGHIT


NEW


LEDIG HELG, WOOP.

Frääääääeesh! Helg, ledig och lite lite sol ute. Kiss my löves


NU ÄR JAG (ÅTERIGEN) EN I GÄNGET. 4S

Lite vitare och helare bara.. Men ack så nöjd chey!


HÄR


JÄVLA TANDLÄKAR FAN.

Idag är det en dålig dag, ca, ungefär, typ. Är genom förkyld (hej kom och hjälp mig jag får panik). Orkar inte göra någonting. Var hos tandläkaren i morse, en jävla undersökning, 700kr fattigare och ett konstaterande att jag hade ett fukking hål. Så den 4/6 blir jag ytligare 1060 kr fattigare. PÅ ETT JÄVLA AS LITET HÅL I KÄFTEN. Who give a fuck? Känns ju inte ens. Förövrigt, vem fan vill bli tandläkare? Inte jag iallafall. Bra, då har vi rätt ut det.
Idag är även en utav dem dåliga dagarna för min lilla feta kropp. Kan knappt resa mig upp och går som om jag hade skitit på mig. Att läkarna påstår att jag kan ha reumatism, ääven fast det inte syns på proverna. Well, time will tell. Ont gör det i vilket fall, och nån typ av diagnos måste jag väl få efter alla år. Eller några as starka piller så man blir go i huvä. hä. Måste köpa ny telefon. Note to my self. hej

SÖDERKÖPINGS GK BISTRO, 1 MAJ

BORGEN PÅ LANDET


RSS 2.0