SJUNG OM LYCKLIGA DAGAR

jag kände, ae insperationen till yttligare en punk på listan försvann!
har just lärt mig att gilla "studentlåten" men vi insåg också att det var värdelöst att dom sjöng på otroligt oförstårligt språk. You tell me va dom sjunger ;o

helgen har varit grym på fjortiska, fredagen spenderades med martin! lördagen spenderades med "grabbarna" och utgång, idag har jag tränat och nu är
jag trött x5 eftersom sömn inte har stått högst upp på listan!

OVER AND OUT

lista

2. dricka alkoholhaltig dryck i mängder, göra bort dig totalt, dricka ytligare ofattbara mängder med alkohol.
 
to be continued

I wanna be a billionaire so fukking bad

hop, sitter man här.. halv naken, camade just med jenny.. (nej hon fick inte se mina tuttar) sov 3 timmar inatt efter en galen utgång men magbitande och dans, nu är jag tröött!


Har kommit på den smarta idén att jag ska göra en lista över knäppa student saker man kan göra (eller bara knäppa grejer) med början från idag. (asså jag vet inte vart jag får allt smart ifrån) (borde få nobelpris) (typ)

STUDENTLISTA
:

1. Öppna dörren när en kompis är på G att "ni vet vad" på toan och mötas av ett stort vitt val arlse! CHECK

Torsdag 22.31

fantastiskt fin spotify reklam, otroligt skön sjungande man som gormar. Praktiken gör mig trött men ja kan inte sova så va fan gör de?! tränade förut, jobbigt må ja lova men bra gick det. Får största dampet på mobilen som är konstig + att den inte vill koppla ihop sig med datorn så jag kan lägga in alla bilder, suck. Imorgon ska vi köra svensk roullet, fira Lisa och dra på yttligare födelsedagskalas senare under kvällen. Kan nog äga. Dushen väntar, up and away.


bästa citronen

SJUKT DEPRIMERANDE BLOGG-AS!

22.50

Att det ska vara så förbannat svårt att bara skita i allt och låta tiden göra sitt. Men nej då inte johanna inte, hon kör i 120 hela tiden, låter ingen påverka henne, bryter ihop, tar sig samman och låter inte nån se. Medans andra verkar opåverkade och kör sitt eget race. Men så lätt ska det väl inte vara (!?)



We run until we get strong enough to jump

11.27

chiiiifen ringer: hej johanna KÅT kan du jobba? va fan säger man? SJÄÄÄÄLVKLART!! Dra kom till 12 så ska jag smiska dig. ouf nu drar jag. tjarå

helgen

Firade valborg hemma hos mig med trevligt folk igår, djupert tyckte nog att det var roligast av alla.. helt klart! Grillade, drack och hade allmänt trevligt. Mådde dock inte lika bra i morse när huvet höll på att sprängas, men jenny kom lite senare och gjorde dagen lite lättare!

Ikväll har vi varit i Gusum av alla ställen hos Jossan för yttligare lite grillning, massa snack och Batman! Jenny och jag försökte oss på att video blogga, men ae vi kom snabbt fram till att det inte var våran melodi liksom!

"kastar fitta" "alla vi som röstar ut Gustav från kollot" he-he

RSS 2.0