Utkast: Nov. 30, 2010


Jag är en tråkig bloggare för tillfället, har massa annat för mig, umgås med folk och jobbar typ. Dessutom har datorn bestämt sig för att dö totalt. stopp och galopp.. Hörs

Tre godingar.

Bokstavligt talat halkat runt på stan tillsammans med två puddingar nu i eftermiddags. En lång fika han vi med också. Och lite fynd tills i helgen. Det gillas! För nu har jag nått sjukt roligt att se fram emot till på köpet. PLUS matildas och jennys inflyttningsfest. hehe! Nu är jag bara allmänt seg så tänkte bänka mig framför sex and the city 2 och dö tills i morgon för då väntas det jobbelijobb! Slutligen vill jag bara upplyssa om att jag har världens bästa vänner, för jag har såna (!)

Lördag, eller ae, det blev visst söndag!

Hemkommen osv.. haha, umgåts med wannabe Harry Potter kopior i datanörds format, förstår om ni är avunsjuka! Jävligt intressanta.. Så jävla kallt i sängen, tror jag dör lite. klockan ringer om några timmar, börjar dock 10.30 och slutar 20.30. Tre j*vla sittningar.. Bit ihop och komigen!! Sov gott PÖSS.

FANCY, CLASSY, CHIC.



Så här snygga var jag och charlotta i dag när vi jobbade i Linköping. Ingen skit! I morgon drar jag dock på mig lite mer serriösa kläder när nästa jobb väntar. Nu drar jag och röjer upp i Kolmården.

Fredag fredag fredags chill.


Ikväll är det bio som står på schemat, chill och god mat.Med Luther king him self, de är vi värda. Hörs

Kom inte på en rubrik idag.


Fetaste besöksrekordet igår, och inte tala om sidvisningarna, trevligt! Precis hemkommen, varit på stan, mött upp mamma och varit i söderköping. Frusit röven av mig! Hittade fina saker på stan. OCH min första julklapp, jag som alltid gör det dagarna innan julafton. Men iår jobbar jag då så passar på nu. Lönen trillade ju in på kontot idag också, och det hela blev ju mycket bättre när det kom in ett par extra tusen sen i augusti som jag inte hade fått. Hallelulja moment.

Kanske en liten paalm, nått dekorativt.



Skön dag, står inget på schemat förengångsskull, ska hålla mig inomhus hela dagen. Eller nae, ska åka jävla östgötatrafiken ner till stan för att träffa Emma och prata av oss lite. Sjukt less på bussarna som redan nu börjar vara försenade .. Tackar gud för att jag slipper sitta och pendla till lkpg längre och tack för att jag slipper bo där också. Dock skönt med en stad där inte "alla känner alla".. Med det sagt drog jag, kanske får med mig nått fint hem också vem vet!


Hate on you, hate on me.

Har ont i magen, ätit för mycket pepparkaksdeg och pepparkakor. Vem fan kom på julmust light? Inte en smart människa iallafall. Bu-hu på sorliga människor. Trött är jag också, kunde inte sova alls inatt, och inte fick jag sova i morse, maaartin. Får helt enkelt ta igen det inatt. Nu är det Grey's herregud, dock reklam, hejdå!

Fredagens bravader i kortfilm, stabilt.


Innan Jenny tog sin fylla till en helt ny nivå, inne på toan. Kan hända att det är jag som medverkar i filmen också, fast jag står ju på benen iallafall! höhö. Dagen började bra, vaknade tillsammans med Martin. myste gärnet innan vi drog in till staden där jobb väntade. För tillfället får jag panik på all snö, men det är väl bara att jag vänjer mig om jag ska med pojken till fjällen och glida.

Avreagerar så här en snöig onzdag.

Trött på folk som inte verkar ha ett eget liv. Utan måste lägga sig i andras. Värre än en blodigel fan, följer varje grej man gör och sen uppenbarligen irriterar sig på det. the point? Tar åt sig som en svamp och påbörjar nån slags misslyckad payback time. RÅKADE mest bli full i skratt faktiskt! Slutligen vill jag bara tacka jenny för att hon äntligen har tagit sig tid att fixa ett nytt lösen till sin spotify. TACK! XOXO, tjejen med dyslexi light.

Dagens vill ha


Kan någon säga mig vart jag får tag på ett sånt här finfint örhänge? Har letat överallt.. Fast jag vill bara ha själva korset dock. Skippa de andra blinget.

Im the mafia



Sitter här som en annan rysk spion, äter halstabletter och fryser röven av mig. Har nyss tryckt i mig lite kina som pappa köpte med sig hem, mums, finns inget godare! Ska åka lite buss till en fin kille nu, min postgubbe närmare bestämt. Buss, bu-hu.

OVÄDER 2.0

Slirar runt på vägarna. Skulle åkt till Whilma och umgåts med tjejerna tjej fast övervägde att vara hemma när jag tog bilen till stallet och va nära på att köra i diket x antal gånger. Det hjälper ju inte att folk kör som stolpskott. Fast jag är dock bra på att köra på tok fort jag också! Har just svarat på massa mail, roliga mail faktikst! Och nu ska jag dra mig in i en varm dusch, eller kanske ett bad. Min hals tar död på mig ..

Fint




Sugen på att klippa lugg. Men vissa misstycker ..

+++++

Ae, har ont i halsen, är trött. Får fasen inte bli sjuk nu, det hinner jag ju inte. Annars mår jag bra, så bra. Ounvikligt att inte må bra! Lyckades missa halva paradise självklart, får kolla tv6play helt enkelt. Men först är det top model som gäller, lite te och halstabletter.

HÖHÖ


Presic fått mig ett gott skratt. hehe, det konstiga är att jag inte blir förvånad. Nu vet jag några/någon som läser min blogg iallafall! Bra där. Ödmujkt och trovärdigt. Ska hålla mig vaken och kolla paradise hotel ikväll va tanken, Heidi ska vara med och då gäller det ju att kolla när det är ett ansikte man känner igen på tv.

Haute couture


synd att säga att vi är snygga på vårat jobb. Men ae, vi är sjukt snyggt!

Läsare, läsare, läsare, läsare

Har fått frågor några gånger om: Hur många läsare jag har? Och ah, jag är ungefär som blodinbella, hehe. Ne inte riktigt, men runt 50 unika besökare varje dag har jag. Ganska okej enligt mig! Med tanke på att jag inte direkt gör reklam för den. Sen kan jag tycka att dem som inte kan svara på hur många läsare den har, har inte så många. Visst att 50 pers kanske inte är så mycket, men jag har inte en aning om vem dem är. Så får ni lust kan ni ju skriva vilka ni är vetja! Det är i vilket fall kul att det är ett gäng som följer den så flitigt. Så puss på er.


Glad, nöjd, mina tummar är nästan lika stora.


Lussekatter, billigt talat. varm obóy med grädda, äkta (!) Dock slut nu, sad face. Ska åka bussen, har antagligen missat den, jäla shkiiiiiit buss som vanita hade sagt. Hörs

STABILT BRUUSH



Hey mister sleep

Har haft en bra kväll. Nu tänkte jag sova, upp och hoppa tidigt i morgon bitt. Tur att jag kan krypa ner i sängen ganska fort igen sen, äta lussebullar och mysa. Nu vet ni det. Suss gott

Kvällen med stort K


Tillägnar kvällens bild till min vän jenny som va piggast i gänget under hela kvällen. hehe. Spår. Har dock legat och softat hela dagen, först med martin luther king i källaren. Sedan med jenny i sängen och disktuerat det mesta med en varsin sked, ett glasspaket och diverse onytigheter! Ikväll är det film och tacos som gäller.


Fredag, känns som det kommer bli en bra sådan.



Tänkte sola lite, kommer förmodligen få hudcancer, men det tar vi då. Shoppa med Janny och sedan dra hem till mig för att vänta på folk och dricka vin. Sedan dra vi till Malin. Mh, känns bra. Bra fredag, bra tjejer, bra humör.

take over, turn me on


Man blir glad liksom.

KVÄLLENS SÄLLSKAP

Bra kväll, umgåts med jenny. Kom överens om att skippa fotosensationen i morgon. kanske lika bra, vi vill ju inte ha alla jävla modelargenturer i världen efter oss. Och dessutom kan Jennifer det där med kameror. För jävla bra tjej de där. Tidig kväll ikväll kanske, så man orkar med morgondagens bravader! gööött mos, ses då.


FULDANS

fick en finfin länk av jonas. tycker ni ska kolla, postgubben him self!
http://fuldans.se/?v=appqmagwfp


DET SKA KÄNNAS ATT MAN LEVER


effektiv tjej. 50% på hela sortimentet på BikBok. Ao, hittade den stickade typ tröjan/ponchon där. Hade kostat 499 jag fick den för ynka 125 spänn. Gött! Hittade även en kavaj och en himla smidig halvstor miniveeska + lite små skit. Man ska leva.

!!!!!!



Drar och shoppar lite. hörs lite. tjarå lite. puss

TUMMEN UPP TOMTEJÄVEL


Har jobbat lite på årens julkort.. nöjd.

HAR KOMMIT PÅ ..

Att jag är en människa som behöver något att se fram emot. Har jag inget att se fram emot så känns veckorna så himla mycket tråkigare, långa och meningslösa liksom. Så ah, jag är en tjej som behöver saker att se fram emot helt enkelt. Som nu i helgen tex, ska ösa på Hugo på fredag. (fredag, tjena mittbena, men va gör man inte för en vän) och då blir jag helt plötsligt mycket mer pepp på att veckan ska gå fort och att helgen antagligen kommer bli grym. Det blir liksom att man går runt med ett extra leende på läpparna för att man vet att man ska göra nått kul med bra människor. Sen vet jag dock för tillfället att det här är min sista lediga helg innan jul. sug! Men det har ju aldrig hindrat mig förr för att ösa kan tyckas. Tur att jag är en viking.. hehe. Ae nu ska jag fortsätta sitta och tjurar över att det bara finns gula och oranga winegum kvar i påsen.. hörs


-------+++++


Gött, julmust och en tidning. Ska röra mig mot stallet, hatar kylan så hårt. Sen ska jag åka och och planera schema. blöösh, inte taggad alls. Vill helst sitta här och döda tid! Man eller muuuuus, bannannaaas. Tjarå

EY WHAT THE F*CK, b-tels

35 nya medelanden på telefonen. As nice på att göra ballongdjur och ansiktsmålningar. Film på g, Over and out

PÅ DAGENS SCHEMA STÅR ..



Utbildning på jobbet och möte efter det. Tar brumbrumwrom och åker iväg, lunch väntas!

OH SNAP RAW TIGER IM LIKE WOW


Ny dag i morgon, upp och hoppa alldeles för tidigt. Har en lunchdejt med en söt kille. Inte helt fel. Lite möte och utbildning också, men det tar vi i morgon. pöss och god natt

TAXFREE

Älskar när föräldrarna kommer hem från utlandet och dem har med sig massa presenter och gott godis hem! Jag har i vilket fall fått nya brittan parfymen som luktar mums muma och en mascara, vilket var ett stort behov. Och en hel massa godis, vilket jag kanske var i mer behov av .. eller inte. Fick en chokladkalender plus ett par JAG HJÄRTA MORGAN trosor av söta Sofia när hon hade varit i Ullared, grymt. Tack! Taggar för tillfället inför pensionär jävlar, underbart program, typ min humor rakt igenom!

BARBRA STREISAND


Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit
Halleluölja, internet!! Så nu blir ni inte av med mig i första taget. Tycker det skulle sitta fint med en resumé från helgen kanske, såå: I fredags invigde vi som sagt Emmas super fina lägenhet, åt och hade mysigt. världens bästa tjejer! I lördags möte jag upp Frida, vi drog oss till Lisa och spelade in en grym typ musicvideo i väntans tider. najs! Sedan drog vi vidare till Lella och fortsatte där för att sedan gå till skandia teatern, stället där allt ballar uur. Bilden är sen i lördags och säger det mesta. he-he!

FREDAG FREDAG FREDAG

Sitter med en stor skål med fil och flingor framför datorn. mums, gott, jag gillar't. Ska möta emma på stan och sola våra bleka kroppar om ett tag. Och ikväll ska vi hem till E för att inviga lägenheten, äta thaimat och umgås helt enkelt.

KUL JUL

Kul att internet funkar hemma. Min bror LEVER för att sitta vid datorn och nu när vi är ensamma och han inte har nått bättre för sig kan han inte det.. Rätt åt honom! Tur att jag har en pojkvän som har dator så jag kan stilla mina begär. Igår möte jag upp Jenny på stan, fikade och slira runt i snön. Fick med mig en tuff ring hem som jag kan visa sisådär såsmåningom. För tillfället är jag sjukt mätt, jag och Martin har gjort världens godaste kyckling/pasta sallad som vi just tryckt i oss. Ikväll väntas julbord med jobbet ..

SVAR TILL ..

Alexx om inlägget Utkast: Nov. 8, 2010:
jag håller med. men ska köpa 4:an ändå. Ganska stor skillnad på kameran tycker nog jag. iförsig har jag inte fottat så mycket med 3an. annars tycker jag inte att det är någon alls typ. går kanske lite fortare ed 4an? är det ända jag kan säga då pappa har 3an och gabi 4an. Men nu är ju inte jag någon expert på långa vägar ;) men 3an är MYCKET snyggare och smidigare!!

SVAR: Ah, 3an är mycket snyggare. Men med tanke på att 4 ändå kostar mer så kanske det är ovärt för att få liite bättre kamera. Och ja, 3 verkar smidigare. 4 är ju jätte kantig och dan : haha, nej jag är inte heller experten. men vi kan ju låtsas! Förresten, va heter din blogg? och du har väl inte sånt där töntigt lösen fortfarande??! PUUUUS

Whilma om inlägget MY BABY IS BLUE:
Tack för tipset tjejer! Funkar ishockey och hångel lika bra?

SVAR: Grejen är den W att hockey kan vara det mest oromantiska jag hört.. Att fråga om jag och jenny vill följa med är ännu oromatiskare ;) höhö. Men, jag tror att det kan bli bra, ta på dig lite lite kläder.. så råkar du frysa. Då tar han av sig sin jacka och ger till dig.. sen är det bara att hångla på. Lite film insperear sådär! GOOD LUUK CHUCK

Utkast: Nov. 8, 2010



Frågan är vilken man ska ha? Tycker själv att 3 är mycket snyggare än 4. Och 4 är mycket kantigare och oskön liksom (!) Dock är väl själva mobilen bättre om man köper 4 .. Fast ae, va använder man då? kamera, ringa, internet, sms. Då duger nog 3an helt klart. Eller?

TELE CALL.

- ah det är johanna.
- Tja KÅT
- haha, hej mikael.
- Jobbar du julbord iår med oss eller?
- visst, när drar det igång?
- 20e! Men vi har vårat nu på onsdag.
osv..

FATTA, julbord nu? helt galet ju. Jag som knappt äter något på dem där "borden" iallafall. Men det brukar finnas mycket godis på mårdis.. så ska nog kunna bli mätt anyway! Fast det är ju bara bra att dem drar igång nu igen, då är det snart julafton. GÖTT

MY BABY IS BLUE



Måndag, mh. Ska försöka laga lite mat snart. Sjukt va bortskämd man är som har en mamma som alltid lagar mat åt en. Men icke den här veckan. Dock har brandkåren en förmåga att rycka ut när jag ska försöka laga mat .. he-he! Nog om det. Förresten, Jenny fråga å w:s vägnar hur fan man dejtar nu för tiden? och ah, hur fan gör man? mitt svar var film och lite hångel.. Brukar funka. Men bio och popcorn funkar ju också? eller? You tell me.
Katy Perry – Firework
Shontelle – Impossible - Main
Rex The Dog – The Knife: Heartbeats (Rex The Dog Remix)
Kelly Rowland – Forever And A Day
HOFFMAESTRO – Round it Goes
Tim Berg – Bromance

20.49





Lite bilder sen igår som jag tog från emma. PUSS PÅ OSS


SÖNDAG IM ALIVE


Bilden representerar kvällen ganska bra, lite sudigt helt enkelt. Men ja, vi hade mycket roligt. Startade hemma hos mig med spel och dricka, en promenad till Deli för lite bordsdans, sedan skakade vi rumpa på Hugo, åkte med skönaste taxi snubben hem och avslutade med microvärmda matrester med jenny för att inse "fan vi är inte nyktra nånstans". gött mos

UMH BABY BABY


SATURDAY NIGHT FEVER AND IM ALIVE

Föräldrarna råka åka utomlands ikväll. ska leva tillsammans med min bror i 8 dagar. ack! längtar redan, im the boss! he-he. Så vi inleder föräldralösa Smedby med lite förferre och fina tjejer. gött! Sen röjer vi vidare ner mot stan. Ska även egera taxi åt jenny innan dess. Och kanske leta upp lite kläder att ha på sig, detta ständiga problem ..


SNAPSHOT



Planerar kvällen lite, Känns som det kommer bli ännu en lyckad kväll i registret! Kanske ska ta bort pippimanikyren på naglarna sen förra helgen innan vi inleder den här helgens bravader. Men det är snyggt, det äre, grönt/rosa/prickigt/randigt! Laddar upp med en 50cl redbull till frukost, gött ..

MÅNGSIDIG TJEJ.


GRÖMT!


Tufft, ballt, ståfräääs, grymt, you name it. Hare gött gubbar, sov gott! Ny dag i morgon.

-

jag fixar johannas blogg lite, tihiii :$

/ Jennifer / http://kissout.blogg.se / Jenna / Keboom / Bäst

Utkast: Nov. 4, 2010

Känns som jag hunnit med mycket idag. Tryckt i mig en äppelpaj med Martwin på stan. Mött upp mamma och jesper för att fika och sedan sprungit med dom på stan. Kom inte hem tomhänt idag heller .. suck. Sedan har jag mest fördrivit timmar i stallet med vetrinären eftersom totton gått och fått kolik mitt i allt, bläsh. Nu vill jag bara ha lördag, aurora, emma och dansa järnet på Hugo. Rensa huvet! Men innan dess ska jag sova, eller ae jag ska göra en jävla massa saker.. MEN nu är jag så trött att jag skulle kunna somna stående. Har förövrigt sjukt kul åt alla fula gubbar på min nya msn, som jennifer så fint fixade åt mig. Datatekniker som jag är, he-he! So long


LURVIGT OCH SKÖNT.



Hej hej hallå! Mår prima. Prövar vintermössan, funkar lika bra iår. lurvig och fin! Ikväll är det bravader med en fin kille som står på schemat. Frida citerar: "jag hatar soffpar"

INSPIRATION HETER DET FAKTISKT




!!!!!

Drar vidare, till Jenny. Skjutsen anländer strax .. mat, desperata hemmafruar och onytigheter väntas. OCH Josefine fick jobbet, lyckad dag!

DET ROCKAR

Må bra. Blev ännu ett jobb rikare idag, dock bara extra knäck, men ändå alltid nått! Så nu hoppas vi att jossan också får det. så ska vi röja. Va busig förut, shit. köpte ut åt minderåriga.. två plattor powerking, galet olaglig! Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och snart bli hämtad. Tja hörs hej


MARDY BUM



Undantaget som bekräftar regeln, flätor funkar även om man inte är piippi.
Lucenzo feat Big Ali – Vem Dancar Kuduro

MÅNDAG

Sovmorgon? Ne va. Vaknar av 5 killar i målbrottet utanför mitt sovrum, i mitt tvrum sitter nöradarna med varsin dator KLOCKAN 10. sover inte 15 åringar då? Tydligen inte, men det gör i vilketfall 19 åringar .. Eller ah, dom gjorde.

RSS 2.0