23 JUNI

Midsommar i morgon, ska ut till Evelinas land och ha det trevligt. Men först står potatisätartävling på schemat! (vinner varje år) Dock vet jag inte vilken klänning jag ska ha, rosa/gul/blå/vit? öööh.. Borde inte ens ha klänning med tanke på att jag legat hemma hela veckan i feber. ack ack, skit samma!

Inte vet jag

En trevlig kväll för ett tag sen. Stockholmsbesök osv! Fint

11-18 JUNI, PARIS!


10 JUNI

Jennifer fyllde 20 år! Jag hypra på redbull.

2011 WOOP


jag får panik på facebook, ALLT handlar om studentveckan. ååååååh jag är sjuuuukligt avundsjuk.. Mår nästan dåligt när jag tänker på det. Blir serriöst deppig i hjärtat. njuuuut säger jag bara! Anyway impuls som jag är färgade jag håret igår, blont? eller något i den stilen. Såja! Jobbar mest hela tiden, hade en ledig dag igår, tro fan att jag hade sjukt mycket att göra innan vi åker till Paris på lördag. Typ fixa pass? Hoppas att det hinner komma så jag kan åka. Annars blir jag ledsen hest. Care face osv..

Blir ävn liten depp på att jag insåg i lördags när jag grillade med Sara och Olivia att jag är äckligt lik blek. Måste sola. Men jag tycker inte om att svettas så detta är dagens ilands.

ett PLUS för veckan är att jag råkat få in 8600kr på mitt konto den 25.e som jag inte hade en anning om vart dom kom ifrån, igår fick jag spec och prisa vare telesnor! Nu kan jag leva flott i paris. HEHE plus att skattenåterbäringen kommer anytime.

Köpte lite glass när jag slutade jobbet nyss, 15 piggelin och en redbull. Nu mår jag!
eeeäh, cirkus i kväll någon?

HEST E FEST?


Skruttjulle

Senase tiden..Upp och ner bak och fram osv. Lite bilder från veckan som gått på lite olika tillfällen. Har hunnit med en himla massa mycket. Träffat underbart folk, druckit gott, ätit gott, varit på bio, Hugos uteservering, kollat på fotboll i gräset med pernilla, hanna och Kajsa i kvällsolen, träffat min pinglor, köpt HEST, spenderat tid i stallet, JOBBAT, osv. Har gjort det mesta! Lever för varje minut. liiiite så jag jobbar!

RSS 2.0