Det är lätt att se glad ut

Kom just hem från ett sjukt svettigt träningspass. Och ah, det gick sjukt bra! Mat skulle inte sitta helt fel i min mage just nu. Hoppas att kunna sluta skapligt från praktiken i morgon också så jag kan hämta upp tjejerna och åka hem mot mig, senare kommer det folk och våldgästar samt rider på kosorna!

GALEN SLÄKT


21.17

Hittat en halv bra låt, spelades på radion like crazy sen kollade jag up den och insåg vilka som sjöng.. "rebound" Rabih och Eddie från Idol. Sjukt att en låt kan bli dålig bara sådär jätte snabbt!

Even the best fuckup sometime, You and i collide.


ner på golvet och bara rocka med

Praktiken tar död på mig, och ändå är det inte jobbigt. jobbigt läge.. förövrigt hostar jag som en gris och är förkyld.. värdelöst kan jag lova.

EXAKT sädär liten vill jag vara igen, JA TACK! måste bara tilläga att matilda (blå prinsessa i mitten) gör sig galet bra på bilden!

envist

Inget ska nånsin gå som man vill. Att inte bry sig går inte, att inte gråta går inte, hur mycket man än har lovat sig själv att låta bli.. så går det inte. Hur gör man för att verka som man skiter i allt och bara lever (?)

I vilket fall blir det (tro det eller ej) inte bättre av att gnälla såå resumé av gårdagen: efter tävling och diverse smått drev jag till sörping för att käka med Niklas och Jenny, sen åkte jag och Jenny vidare till stan för att iaf för min del ta första Halvars glassen för iår! Resten av kvällen spenderades hemma hos sara!


hey soul sister

The way you move ain't fair you know


11/4

Massa jätte trött somnar snart sittandes. Jobbade igår 7-15 igår sen hem och byta om för att jobba lördag natten som slutade med att jag somnade halv tre. antagligen verkade jag väl lika full då som alla fullisar vi serverade! Sen ringde klockan halv 6 på morgonen igen och mera jobb väntade under dagen! nu värker mina ben och fötter.. sorligt men sant. Tänkte lägga mig och glo sista solsidan avsnittet på play, TUMMEN UPP!


SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

18.37

veckan har varit tämligen inte bra, eller jo kanske lite bra. Har dock påsklov och enligt mig är påsklov förknippat med sovning och sovmornar. Men ae inte får man det inte. Här är det upp med tuppen som gäller. Annars har det bestått av basket, träning, stan, skrivning, uppköring, körlektioner och allt sånt där roligt. Och som grädde påmoset köpte jag och Malin studentkläningar idag, så himla duktiga är vi. första affären första kläningarna kunde inte bli bättre. kunde dock blivit billigare! chipsen väntar, och man vill ju inte göra dom besvikna så tjarå.

sen kan vi ju köra ett fyrfalldigt leve för att jag klarade uppköringen, hiphip hora!


PANIK

Det börjar ju bli vår och när våren kommer kommer även alla myror fram. Och grejen är att jag får lite lätt panik när jag går på vägen hemma eftersom jag då trampar på dom små asen. Så antagligen ser jag ut som ett mongo som hoppar runt på vägen för att inte trampa på dom. vissa kan tycka att det bara är att trampa på, men ack jag får så dåligt samvete. PLUS att man får massa myrlik under skorna!

Känns som det ända jag gör nu för tiden är att flyttpacka och städa huset men nyss kom mormor med kina mat och lyckokakor till oss så nu ser jag ljust på resten av söndagen! tänkte plugga lite teori nu, kanske är på tiden!

kan ju slå till på at lägga upp två bilder sen partyt i fredags också, W och jag lyckades matcha in oss på exakt samma blus just den kvällen. HIGH FIVE15.00

Igår körde jag carro och malin på lite halv spontan utgång. Eller ah iallafall för min och MP! nu ska jag gå och självdö lite lätt.


12.28

jag är ap-bra! lite som en apa.

april april din duma..

"Red" cp-hesten i morse, kom 200 meter sen backade vi 100 meter sen kom vi inte längre och sådär höll vi på i en kvart. Kanske kan bero på att jag inte lämnat in ansökan för två dagar sen att vi skulle rida idag. anyway, ikväll beger vi oss till gårdeby på 40års kalas! Tills dess är det bara att flyttpacka, dock känns det inte så lockande.


sommaren 2010 here we come


Snart drar vi till Skåne igen! falsterbo 2010, känner på mig att det inte kan bli mycket sämre än förra året.  Och juuust därför lägger jag upp förra årets packlista, BRUDAR JAG LÄNGTAR!


RSS 2.0