1-0 Antonia

Pillade mig in på Antonias blogg nyss, genom fejan för er som undrar, himla fiffig grej! i vilket fall hittade jag de här stycket i ett inlägg. skrattade lite för mig själv sådär lagom högt så att ingen skulle höra! nu kanske jag blir en av dom där över 30 men fortfarande under 200 strecket?

Igår gick jag längs med drottninggatan på väg till söder tull. Plötsligt skriker nåra randoms lammkött efter mig. Han som skrek var fet, så jag skrek fläskkött tillbaka. Jävligt omoget gjort av mig. Skulle gått fram och hälsat istället, tagit i hand och bjudit dom på en fika. Det är precis så man visar sig stark, men samtidigt jävligt mysko.


säger bara "hej alla mina läsare"

herregud, tror att jag dör på att gå nu. har bara gått och gått och gått i två dagar på jobbet! men vi hurrar för dom snygga rump och ben musklerna vi kommer få som MP sa. föresten har jag haft 12 unika läsare idag!! inte fy skam där inte.
första

såja, mycket mätt efter att jag fullkomligt tryckt i mig mammas plankstek! sen var tanken att jag skulle slänga mig i soffan med en godis påse och kolla på let's dance, men det slutade med att jag var för mätt för godis och den ena tvn hade gått sönder så det blev fighit mellan mig mamma och pappa vad vi skulle kolla på. så vem fan åker ut är ju frågan?
Andra frågan är ju hur fasen jag fixar en banner (?) eller va de heter nu för tiden till bloggen?

Here we go

galet, kirrat ny blogg igen. känns som om det börjar bli det nya liksom! Det ser ju roligt ut när alla andra gör det och då måste man ju prova igen, och igen och igen. Hoppas på att jenny följer mig lika bra som alla andra gånger?!


RSS 2.0