25/3

Jag och Malin kom på att vi hade fått våran lön idag, så vi firade med att köpa en fet godis påse! Eller ah, MPs påse va FET min var bara lagom mullig. Och nu kom ja just hem från träning. sängen är just nu min bästa vän!


Att bli tagen för givet

Jag är en dålig uppdaterare, en dålig människa och dåligt jävla hungrig. Men ja menar, jag orkar ju inte gå hela vägen ner för att hämta en macka eller dylikt! så ae, blir att somna hungrig. PLUS att visa klagar på min gramatik, men va fan gör de om hundra år?!


Ge mig mera, jag vill inte motionera..

så sant så sant, ge mig choklad! snart går den rackarns lilla bussen till stan. Men inom kort slipper jag hålla på med massa krångliga bussar eftersom vi snart flyttar, STOR gilla-knapp på de vill jag lova!

I kväll bär det upp till Gurra och sen får vi se om det blir utgång på de. varför har jag och Malin en förmåga att altid funka bäst ihop med killar?! vi har kommit på att så är fallet. Eller det är klart att vi funkar med tjejer, vi är ju faktiskt tjejer. Men vi trivs liksom i "kill" kretsen, och då menar ja inte dödar kresten. he-he

HÖRDE JAG SKÅL?
Söta bilder från Brunans 20 års fest! nyss tryckt i mig massa lasagne och sallad, tror dock jag är hungrig igen så ska nog ta en kiwi åka ner till stallet och sen kolla på 2012. "bloggas vid senare som ja brukar säga"

hey ho let's..

shit, uppdateringen här kände jag att den inte var på topp! But anyway, igår drog jag och sebastian på en road trip, ända till motala kom vi tro de eller ej! sen käkade vi och kollade på film resten av kvällen vilket va mys. I helgen bar det även av på tävling och hem kom vi med en andraplats, vilket är OK.

Jävlats med kattjäveln idag, han är inte alls glad längre.. satte en toarulle på hans ben sen gick han igång..

Clinic Helena Larsson 11/3Nu måste jag göra iordning mig vidare, bussa går snart och man kanske borde ha lite kläder på sig. eller kanske inte?


hard work

nyss hemkommen från ett hårt träningspass för Helena Larsson. Emelie tog massa fina toton som jag kanske kan slänga upp lite senare! I morgon bär det av till stan och träffa jenny och springa runt där, sen mot malins träning och sen slänga ihop lite kläder och kanske lite smink om det finns tid och dra vidare på ferrefést. förövrigt beger sig modern och fadern ut för att kolla på hus i morgon.. pax för källaren.  göttmos!


Eberstarinskaa

Fördriver min tid i väntan på Jenny i en data sal på Eber. Har suttit på körskolan hela förmiddagen och snart bär det ner mot stan! ikväll blir det förhoppningsvis mys med Jenny och en film!? ae men de va väl de jag skulle säga. over and out

don't stop me now, im having a good time


mot staden i full fart, men först till bussen. Jag är alltid i god tid. Sen vidare till S!

hest Tarinka WeeringTävling för long time sen. Lite skillnad på häst aset nu, men det är ju bara (Y).

hört atthört att det är dålig uppdatering här.. men va fan gör de om hundra år? gå in på www.blondinbella.se om ni vill ha 220% uppdatering. ni får mycket för pengarna vill ja lova! S ligger i sängen och grisar men jag är lite hungrig av mig så jag gjorde rostat och multivitamin juice, som jag för övrigt inte tror är så "multivitaminig" som den låter. smakar mest konserveringsmedel. Snart åker jag iväg på träning, skönt om du frågar mig!
PS. ta mig utomlands


Memories - David Guetta

"Hoppade" upp vid 9. Lite senare gjorde jag snabbmakaroner vilket är sjukt underskattat till frukost! nu bör jag svara på jennys sms innan jag blir dödad i sömnen. hon är bra söt!

RSS 2.0