AH, JO

Sitter och mest sitter, ganska tråkigt. Min kära bror citerar "vilket måndag kväll, pyttipanna och två panodil". Och det stämmer så hårt. Knarkar, har ont i ryggen. Hästköttet klämde mig mellan ett träd och fläskmagen, smärta i benet. Allmänt irriterad på det mesta, en sån dag bara. Människor kan man ju spy på, folk som snackar. Saknar nån form av empati överhuvetaget. Tjaråherrå hörs

NO ONE SLEEPS WHEN I'M AWAKE


Jävligt värda bilder från helgen. Jag ska för övrigt göra mat nu, har ätit enbart kaninmat till lunch och jag äter helst mat för en häst, alternativt elefant. Så ja, ni fattar grejen, jag ska äta nu.

AHKvällen igår var lyckad, så sjukt mycket folk så man tappar enbart bort varandra dock. Annars var den trevlig! Fast kanske skulle valt att vara med mamma och pappa på party med krunegård? Vaknade iallafall med en trött kille som jag tvingade upp för att äta frukost. Sen dog vi delux i soffan. Dagen har spenderats med att träna, två dagarspassen har gett hur mycket som helst, om det ändå kunde sitta i tills i helgen. Hoppas. Lite senare, lite tröttare siktar vi nu på bio.

KORTLEK/PUSSLEK?Spelar ingen roll hur lång tid man har på sig när man ska bort nånstans. Det blir alltid lika stressigt. Värdelöst! Ska ivilketfall dra mig bort mot Emmsan snart, vi ska göra oss iordning lite, dra till nån nisse på lite förferre och sen lutar det mot att det blir en ösig utgång på det. Sounds good to me!

HEJ SHÖT

ett fint litet inlägg.

ENJOY
www.weekday.se  skulle kunna klicka hem varenda klädesplagg på hela hemsidan. Nemo problemos. Svart, svart och åter svart! 

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I

Det är nån läskig random kille som har tagit kort på mig, han påstår sig vara min "blogg stalker". Vet inte vad jag ska tro. Jag ärter godis, i mängder. Nä, nu överdrev jag. Bara chockladen, men dock lider av beslutångest då jag inte vet om jag ska dricka mitt goda té eller ett glas cola.. Bring it on barre


STYLED BY SHOESMåste få skänka en liten tanke åt mina fina skor jag just köpt. Borde inte spendera så mycket pengar, och ändå har jag inte fått min lön. Känns lite illa. Men va gör man inte för att bli lite fin sådär. Lite lätt. 


ADIOS AMIGOS ELLER SÅ

Sitter och försöker övertala mig själv att cyckla till stallet. Det går sådär. Istället för att vara slö och ta bilen kan jag ju lika gärna röra på fläsket och cyckla. Vadå, det tar 12 minuter, exakt. I medvind! Bara konstatera att jag är slö, slöare, slöast! ae, jag cycklar. Det är fan inte mer än rätt.


LIFE IS FAKE STRIKE A POSE

Jobbat hela dagen, och jag tycker verkligen om att jobba på Marby. Bara att hoppas på att jag kan få fler tider. Blir däremot fet, äter gott fikabröd hela tiden och dricker te, ganska mysigt dock! Ikväll kommer min man, vi ska också dricka te och mysa tycker jag, passar fin fint i det här vädret!

Jenny the H gästbloggar

Hej JJK:s blogg, trevligt att råkas!

DET är vad jag kallar stark inledning!
Nu har kviris och jag varit på speedway, blöt tillställning. aah, ingen alkohol-blöt sådan, men mycket regn.
   Johanna och jag tänkte ha filmmys nu, men gissa vad vi då hittar på väggen? EN VÄRLDENS STÖRTA SPINDEL ( se bild nedan, he he). Det slutade iallafall med att jag nästan fick både spindeln och en bok i huvudet pga johannas mördarinstikt..


Nu är det iallafall dags att slänga sig i soffan och kolla remember me, imorgon är en ny dag, som jag brukar säga!
nu är det dags för en lika stark avslutning som inledning: GO'NATT!


18.48Sitter på jobbet och hoppas på att få klappa igen korvmojen klockan sju, har inte varit en jäkel och spelat golf i dag kan jag villigt erkänna. På sant. Bara massa söta H75 och H65 som druckit öl mest hela tiden. Lättöl då förstås, annars blir dom ju onyktra. Så har dom tryckt i sig en och annan matbit såklart, så severat lite har jag ju gjort iallafall. Ikväll bjuds det på antingen lite speedway eller filmchill med Jenny, för tillfället lutar det nog åt filmen men tanke på att vädret lider av en sjukdom kallad schizofreni!


Picknick på G

Snart ska jag och Murra bege oss ut på picknick. Nånstans. lite halv mysigt sådär! Vi har för övrigt varit duktiga och sökt jobb, spelat gitarr och myst ute på gräset hela dagen. Men innan picknick i det gröna ska jag dra med honom till stallet. DOM SKA HÄRDAS! Jag är för övrigt glad tjej som blivit inringd till kliniken den här och kanske nästa vecka, cash is king. jobb väntas även i morgon, men jag klagar inte!

Herr Eklund fo sooI väntan på min fina ska jag ta mig in i dushen. Det går sådär.. Men snart ska jag ta tag i det, jag lovar. snart. Hoppas även han har gitarren med sig så ska vi spela spela och han ska sjunga sjunga sjunga. jag hoppar över den där sjung-delen, det är nog säkrast så.

Fix och trix

Mamman och pappan tyckte det var smart att jag skulle ha min egna ingång, egna lya liksom, slippa mig när jag kommer hem från krogen, kunna ha förfester utan att vara ivägen, spela musk lite för högt osv osv men mamma anser ju att "dina vänner är mina vänner" så varför jag inte bor på övervåningen med den övriga familjen är och förblir ett mysterium..  Börjar i vilket fall ta tag i det nu, och mamma lite gardiner skulle ju inte sitta fel?! nu ska jag hoja mig bort till stallet och pussa på hesten.

Ricard är i farten

http://detluktar.blogg.se/  såja. ses i jul!

FAKTA

Igår gick jag längs med drottninggatan på väg till söder tull. Plötsligt skriker nåra randoms lammkött efter mig. Han som skrek var fet, så jag skrek fläskkött tillbaka. Jävligt omoget gjort av mig. Skulle gått fram och hälsat istället, tagit i hand och bjudit dom på en fika. Det är precis så man visar sig stark, men samtidigt jävligt mysko.

Trevlig kräftskiva igår. Synd bara att jag inte äter kräftor..  men, jag överlevde.


jag blir sååe dum av dig

ibland funderar jag. jag tänker att alla är nog lika dana. på insidan liksom?!


sån från stan

hehe, tänkte blogga lite. får se hur det går. kanske klarar en hel vecka den här gången!? hoppas. ivilket fall tänkte jag snart göra mig klar för att möta jenny och whilma för att käka nått på stan och kolla på alla korta blonda små tjejer. cant wait!

RSS 2.0