GLASSIGT





Lite av nytillskotten, tråkigt att lägga upp bilder man knappt ser vad det är, men det är ju ändå det som är lite charmen med bloggar, right?! Det är iallafall det jag tycker är roligt med att kolla runt, kläder, shopaholic. det är iallafall en kofta, en stickad tröja, ett par svarta jeans, ett par tuffa leggins och lite smycken! Har fått upp alla kläder en gång för alla på stången. Dem har legat i en hög på golvet en tid nu, resten får bo i lådorna. Kanske va på tiden! Så, sist men inte minst, HUR grym va inte olle?! 


FEELING GOOD

Sitter med lite färg i håret, en linda lindad runt handleden och idol på tvn. Hejar stark på Olle, killen kan. Sitter även och funderar lite på vad man kan ha på sig i morgon, träffa tjejerna, ösa och en utgång på det! Kan inte gå dåligt. Nu ska jag göra dagens andra fruksallad och skicka iväg mina löneuppgifter så jag får lite cash. Kan behövas med tanke på att jag enbart shoppar upp mina pengar, ångest. Pöss

NU HAR JAG..


Dragit på det här alldeles för läng nu alltså, blir inget gjort alls. Skulle ha städat rummet för long time ago, men ae. Mitt rum är typ, äckligt ..


VARJE TISDAG, SAMMA TID, SAMMA KANAL










INGA PROBLEM

Har suttit med Jenny och Emma hela kvällen och kollat utlandresor. För snart drar vi brudar, åh ja! Spanien, Playa del ingles, låter inte dumt, inte alls. Blev även lite idol, house, snask och massa prat. Hittade för övrigt en jacka på stan, kanske inte "snyggaste jackan i höst" men snygg tuff i höst, helt klart! I morgonbitti väntas jobb, upp med tuppen, sov gott.

SKAFFA DIG HÅR PÅ BRÖSTET OCH LITE ÖVERKROPP



Presentkort ska användas, eller ah, ska boka tid! Sen ska jag även försöka hitta en jacka. Är lite kräsen förstår ni. Dagen har jag ägnat åt att glo på tv, sitta vid dator och äta mackor. Det är det ända jag lever på just nu, eller fil också då såklart. Ordning på torpet! Har även hunnit med att läsa chic, "höstens snyggaste jackor". Nja det vet jag inte om jag håller med om. Ska i vilket fall möta upp mamma och Jesper och göra stan, får se vad jag finner höstens snyggaste jacka men, tvek!

TAKE ME BACK, UNIVERS OF PARTY








SANT SOM DET ÄR SAGT

Nu drar jag mot bredare bredgrader, eller hur fasen säger man?! vidare?! fast na, snarare mot Åby. Men det är ju ungefär som utlandet, lika snygga killar har dom iallafall. Och jag har lyckats haffa en, GÖTT! 


JOBB HELA DAGEN

Som sagt, jobbat hela dagen, men i morgon är jag ledig. Ska bli riktigt skönt. Men sen är det dags igen på onsdag och sen väntas überlånghelg minnsan, skön vecka! Längtar dock till helgen. Tänkte dra mig in i dushen, men det går sådär. Vet ju hur skönt det är när man väl kommer in, men innan dess och efteråt, när man har blött hår och när man fryser, blä. Inte min melodi. Inte alls. Kanske är så att jag vet att jag veerkligen borde städa mitt rum när jag kommer ut ur dushen också, och därmed kommer jag inte ens in. Inte ens värt att spekulera i den frågan alltså. Nu har jag skrivit ett helt inlägg om att jag behöver dusha ungefär, kul läsning, ae! Så gott folk, nu går jag och dushar. Hörs

OLDIES





Satt och kollade mina gamla youtube klipp, nostalgi på dans videon, helt klart.
Så små och söta vi var då, och så sjukt kul det var, take me back. Det var standard att jag aldrig hade på mig likadana strumpor. Bra där, sov gott. Höörs

MOVIE IT IS

Mamma och jag har just gråtit oss igenom en hel film, helt sjukt. Är sådär lagom helt sönder gråten! Såg The last song med Miley Cyrus och man kan ju inte tro att kvinnan är 92a direkt, ae. Man ska inte se filmer som är så sorliga som den här var, man mår bara allmänt dåligt. Men ändå är det dom filmerna som man blir helt fast i och inte kan sluta se. Det är tur att livet inte har så mycket svårigheter, det rullar på och jag lever verkligen. Känns som om det behövs, känns som om det är min tur. Alla borde testa på det.

HELGEN I SIN HELHET







Haft en hel mysig helg i Dalarna! Varit på kopparberg marknad, fiskat (vilket jag äger på) och haft det allmänt trevligt!

YOOOU GO







Serrriös, serrriösare, serrrriösast. Mh, tjarå nu får ni faktikst klara er själva! Trevlig helg

MYS I SÄNGEN

Hittade ingen mössa, får köpa en i morgon. Får bli dagens projekt, förutom att packa klart. Ska nämligen till Dalarna över helgen. Blir skönt att komma bort ett par dagar och bara ta det lugnt med en hel del mys!



 

HARD WORK WORK

Kom nyss hem från jobbet, blev lite extra tid, men det är bara roligt. Är så sjukt glad att jag har fått ett jobb som jag verkligen trivs med, och där jag har bra arbetskamrater. WUNDERBART! Kom hem till hemmagjord pizza och en massa god sallad som mamma hade svängt ihop, ska bli gott gott gott. Ska även packa väskan till helgen ikväll, sägs att jag måste ha mössan med mig. Tycker inte om vinter och kyla, eller jo, bara om en varm säng och en kopp te är inräknat. Då trivs jag!

SJÄLVKÄNSLA TJEJEN



kommer ha träningvärk i morgon och är hungrig som en hest, passar ju mig! Fick med mig en tröja hem från stan, ganska fin faktikst. Kan bli en höstfavvo helt klart. Synd bara att pengarna är slut på kontot snart.. Meen va fan! Tänkte lägga mig halv skapligt ikväll och kolla på film. Börjar jobba vid 10 i morgon för den som ville veta det och slutar inte förens 8. Sen väntas det en lång, lugn helg!  

KÄNNS LITE SOM VÅR

Hatar när allt man skriver bara försvinner när datorn lägger sig ner för att dö.. GAH! Men men, ska ivilket fall ner på stan en sväng med mamma nu. Har precis gått en lång promenad med hunden, eller ah, lång och lång vet i fan men gick gjorde jag iallafall! Nu vet ni det, Hörs.

EY, TÄNK SÅHÄR VA





mys-time, ineget snack om saken. känns som varje dag är en mys-dag. Men inget mig emot, inte alls! Har fetaste träningsvärken, tänkte att den skulle gå bort av lite mer träning, men ae så va inte fallet. I morgon är jag ledig, känns som om det behövs, tänkte göra ingenting och inget, känns som det behövs ännu mer faktiskt. Ska åka till min mysgubbe nu, får inte glömma körkortet (!) Blev tämligen stannad av polisen i söndags, höll på att dö av nervositet. Fick blåsa och när han bad om att få kolla på kökortet skulle jag lite snyggt förklara att det var stulet, trodde jag skulle hamna i fängelse, skämt osido, men här sitter jag!

JAMEMEN, TISDAG OCH VI GILLAR'T



20 SEPTEMBER

Mammsen fyller 40 idag, så igår var vi ute och firade henne och käkade på Black Lion inn. Himla mysigt med massa god mat! Vi hade även köpt biljetter till Paris Disneyworld att överaska henne med, vilket jag inte tackar nej till, möms! Idag börjar jag jobba vid 13, sen blir det träning.

LITE TILL FÖFASEN, INGEN SKIT








SLITEN


Nu drog jag, middag väntas!

LITEN BILDBOMB FRÅN IGÅR















Middag med tjejerna hemma hos mig, senare under kvällen droppa det in lite mer folk. Sedan drog vi ner mot stan, besökte Deli och sedan huugow! All in, idag mår vi, bra..

HOME SWEET HOME

Kom nyss, presic, nu, hem från jobbet. kort dag, löv it! Ska hoppa in i dushen. Sen kanske man ska hitta något att ha på sig ikväll också, det löser sig.

FEMTUSEN GODA VÄNNER


Sant, jag har världens bästa vänner. INGEN SKIT, jag lovar. Blir så sjukt pepp när Matilda ringer och är dyng tagg på i morgon och bara öser på med roliga saker vi kan göra, typ. Hungrar ihjäl efter träningen så ska äta en macka och sätta mig i bilen och åka åka, dunka music maistro, mot en fin människa.

GLAD TJEJ


Kollade in Crocker skjortan igår och ah, den plus en liten väshkish fick följa med hem idag när resten av mammas presenter skulle inhandlas! Förövrigt gick strömmen överallt inne i centrum, lite läskigt sådär, allt slogs ihop och mamma fick helt enkelt klara sig utan grattis kort. stackarn


PORRLAMPAN ÄR UPPE


Hallelulja!

VAD SKA VI GÖRA MED HENRY?




I morgon ska det fixas i rummet, ska även köpa allt tills på fredag då b-rudarna kommer till mig och ö-ser! Käka gott, korka upp och umgås, får se om det blir utgång på det eller en bar runda kanske. Båda delarna låter bra enligt mig. Det känns lite lockande att kolla på en mac när man ändå är ute och far, ska hälsa mamma det! Jenny, 25 veckor, sen är det fan kört för dig med.

MUMS


Klickade just hem dom här finingarna till skor från H&M som inom snar framtid är mina, och ah, det känns, gött! Men för övrigt tycker jag inte de hade alls mycket att komma med, hade trott att det skulle finnas mycket ögon godis, men ack nej. Dagen har spenderats med Martin, knallat runt på stan, käkat lunch och myst oss! Nu börjar idol.


HEST

Martin aka mannen med rösten behöver socker, han stod just och stirra in i kylskåpet med tre skåpsluckor, kylen och frysen öppen. Nu äter han kakor brevid mig. Planen är att baka chokladbollar, dricka te och kolla på Lejonkungen. Det rullar och små springer, ah.

IM TOMORROW IN A BOTTLE BABY






Kom hem med tre nya plagg till stången idag, onödigt kan tyckas, men jävligt värt enligt mig. Jag har ju ändå letat efter ett par svarta skjorts länge, sen råka det följa med några tröjor och lite underkläder. Har även varit social och pratat med Linda i telefon, och eftersom hon snart drar till Holland ska vi ösa i helgen. Har huset för mig själv på fredag, ah kan nog bli trevligt.

OUF

Slog till på en andra plats idag i boxholm, hesten va snell och jag red faktikst bra, faktikst. Bra där jussi! Kom just ur dushen och känner mig sjukt nöjd över ett nytt världsrekord i dushning. Nu ska jag dra mig på handbollsmatch och jag är sen, faktikst jätte sen. Mitt rum har blivit en lanlokal så bäst jag inte håller mig hemma.


KID CUDI



Bjuder på en bra fredagslåt, tänker att den passar just idag. Gammalt är inte alltid något dåligt. SO WHAT EVER. Måste köpa ny dator, mamma, jag skulle ju kunna få en sån i födelsedagspresent? en liten bara, typ en macbook, bara.

NO DRAMA, NO





Mh, kom just hem, känns ungefär som bilden, tummen upp!
I morgon kör vi igen. Annars mår jag bra, bara bra!

KNUG

fan, allt jag skrev blev först svin stort sen försvann det. sorligt, ja. Men det handlade mest om att jag inte har nått liv, utan jobbar 12 timmar om dagen, serverar mat och sprit, tills på tisdag, kör på vit helg i helgen och att Martin gör goda bullar som håller måttet. Tryckte i mig en med honom i morse och ah, gott så att säga! Han är bäst ♥

08.46



Tror jag är sjuk, eller nått, vaknade och var pigg i morse, eller så var det för att Jenny kom och våldgästa. Men ändå, gick upp gjorde iordning mig, gjorde lite frukost och nu han jag även sitta här en sväng framför nån serie på 3an. Jag som alltid går upp 10 minuter innan jag måste åka och ser ut som ett troll för det mesta eftersom jag inte hinner göra iordning mig! Meen, nu ska jag dra mig mot jobbet.

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

Kom presic hem från bion med bruwdarna, såg i rymden finns inga känslor. Sjukt rolig och bra film, helt klart en tiopoängare, en måbra film samtidigt som den va ganska hemsk! Har ni inte sett den, se den!! Emma och jag kom fram till att vi ville ha en vän som Bill Skarsgård, med en släng av aspergers helst och snyggare frilla. Klockan ringer jobb om några timmar och jag ligger med datan på magen i sängen, även fast jag borde sova, men helt plötsligt är jag inte ett dugg trött. Kan hända att jag inte är lika pigg i morgon bitti.

"Ser du inte gula siffran på bilden har du klamydia, Emma: Var är siffran? Ser ni siffran?!"




MÅNDAG KVÄLL





Känner, bra skit dädär, no lies. Förövrigt går allt så sjukt bra för tillfället, glad tjeja här alltså. Har jobb på kliniken en bra tid framöver, på golfa och Emelie ringde nyssens och sa att en kille på Grand inne i stan va intresserad av att träffa mig för att dom behövde folk. GÖTT! + att vi gittar till boxholm i helgen och tävlar, hoppas på lite bättre resultat både för laget och för mig den här helgen, typ mycket bättre. Nu ska jag äta en varm macka och snart kommer en söt kille och våldgästar. I morgon väntas bio efter jobbet med Emma och Frida, välbehövligt mys!

JARÅ

Har presic slutat jobba, ganska skönt. Blir en lugn kväll som ska spenderas med Martin-Murra-Eklund och lite mys. Jag klagar inte! Och ska jag gå mot stallet, powerwalk kanske, tänkte vara duktig och inte ta bilen, går förbi ica och köper en dricka, kan ända, lär hända. Värdlöst att flytta in till stan, och ännu värdelösare att bo så nära ica. Blir lätt att man "bara svänger förbi". Men va fan gör det när man är tjock och pensionär liksom?!


SOM ETT KLIANDE, SVIDANDE SKAVSÅR



Dricker en mycket god kopp te och kollar på Attentat London, so far so good. Pratade just med Whilma som bjöd på 18års party, känner att det kan bli ö-s. Mamma står dock fortfarande fast vid att hon ska vara dörrvakt, vet inte hur jag ställer mig till den frågan riktigt. Sov gott


WORK IT, WORK THAT BITCH CRAZY




Blev en liten utgång igår, inte fel. Men jobbet kallade klockan 8 i morse så blev inte en jätte sen kväll! Skulle kunna sovit bort hela dagen, men nej, istället knegade jag runt där och lekte kock med Micke. Fick titeln kökschef efter dagen. Vet inte hur det gick till med tanke på att jag bara gjorde min extremt goda pastasallad och en carbonara pasta till Lollo. Men ja, men tackar! Anyway sitter jag här nu och det kryper i kroppen på mig som vanligt, jag menar, jag har en heel kväll jag inte har något planerat att göra. Börjar få lite ångest, men jag ska nog kunna komma på något som behövs göras. Typ kolla på film under täcket och sova, 8 arbetsdagar i sträck väntas.

ALLSVENSKAN DIV. 2 OMG. 1


Var och gjorde Linköping osäkert under dagen, första starten i LA:4. Hesten va busig och en liten bit olydig, annars godkända betyg! Även sådär halvgodkända betyg på hästskötarna, he-he. Sedan har dagen spenderats på stan med typ fin fina människor varav den ena inte palla trycket riktigt efter ett tag. Ikväll får vi se vad som händer, personligen tror jag att det lutar åt något kul, finns lite att välja på! öös


1 SEPTEMBER



Det kryper i kroppen på mig. Ingen skit, jag lovar. Tänkte vara duktig och krypa ner under täcket nu, lite tidigt för engångskull. Ska skjutsa bror till skolan i morgon bitti sen vankas det jobb, oh yes.


GÖTT MOS

Jobb, jobb, jobb. 10 timmar blev det idag, har ont i ryggen. Men va gör inte det när lönen kommer sen, då tänker man inte på ryggen. Känns okej typ. Kom en söt kille till mig igår kväll som hade köpt gifflar och tyckte vi skulle dricka te, det tackar man ju inte nej till menar jag. Han är för himla, bäst!

RSS 2.0