CHAMPAGNE!

jorå, chmapangen är fixad maten håller på att bli klar och alla är så snygga. 2011, nu kör vi! Hörs nästa år.

NYA ÅRET!



Sugen på nyår. Nytt år redan, känns som det var igår vi firade in 2010. gudars. Hoppas på ett lika bra firande iår! Sitter för tillfället och kollar nya smycken på internet, så sugen. Köpte två fina stora snygga halsband i måndags så ska nog vänta tills det kommer in lite nya snyggingar helt enkelt! eller..


HALSBANDENS MECKA.


Fint jag hittat, har fasnat för snygga halsband. Det kan ju liksom ordna upp en tråkig outfit till att bli grÿme snygg!

GIRLS NIGHT.




Zöta tjejer. Var på Viktorias födelsedagskalas igår kväll. Masktema, vilket var roligt. Dock vann vi inget pris.. Blev en relativt tidig kväll vilket var skön så man inte va totaly dead när man vaknade i morse! Nu ska jag åka och äta middag med martin som fyller år, väskan är packad. Grattis pudding!

THIS IS NO SHIT!

Fullständiga namn? Anna Johanna Johansson Kvist
Kallas? av familj, släkt och lite vänner har jag alltid kallats jossa. Annars kvirre, kvist eller kvisten. Tror ingen viste under gymnasie och högstadietiden att jag hete johanna faktikst.
Exakta ålder? ca 19 höstar
Var bor du? Smeeechby mannen.
Bor tillsammans med? mamma pappa barn.
Några husdjur? hund, dammråttor. Häst då, men de tycker jag inte räknas som husdjur. snarare stalldjur.
När ska du sova ikväll? efter maten
Duschat idag? Titt på fan det har jag.
Vilket år tog du studenten? 2010 is the year baby!
Jobb? Jorå, men det går mot hårda tider mina vänner..
Pussat någon idag? ah jenny ca klockan 00.40.
Dagens klädsel? orange/brun tröja med typ stora fickor och en poncho över + ett par svarta byxor. gött 
Dagens sötnos? jenny
Dagens roliga? anna
Hur många har du kysst? Moder theresa <3
I dag? emh, jorå de är soft. chillaxar lite här så att säga.
Vem pratatde du senast med i telefon? Fredrik
Vad står det i ditt senaste motagna sms och från vem?  Farmor och familjen bara. så du måste komma!! Från sofia.
Vem ringde du senast? Jonas
Har du många vänner? Självklart. Puss på dom gullisarna!
Vad gör du just nu? Svarar på en hel massa onödig fakta om mig själv och har ganska tråkigt. Dricker även mitt 3.e glas cola för dagen.
Hatar du någon? Hatar är ju ett stark ord hörrni.. men ae de gör jag verkligen inte. hö-hö.
Vad ska du göra idag? Hum, jag ska äta födelsedags middag med martin och fira honom. Det är han värd!


MIN BEBIS.


Jag fick förövrigt världens bästa julklapp, iphånen! INGEN SKIT mina vänner. hörs!

ETT HELT HALVT ÅR.

Ligger nerbäddad i min säng med en chips påse och ett glas cola och mina nya lurviga sköna strumpor. Väntar på min prins som som är påväg hem från Dalarna som jag även har spenderat ett helt halvt år med idag ska anlända, puss på dig! Mår typ.. skit, så fira får vi göra en annan dag, ikväll blir det enbart mys. Kan även tilläga att mellandagsrea är överskattat eller nått. Satan i gatan va mycket folk och typ gamla höst kläder som ändå inte är nåttt roliga. Fast det är klart, det finns undantag. De gör det..

03.45 GÅRDAGEN


så fint. Matilda ramlar hjälplöst ur bilen när jenny öppnar dörren, mamma ska försöka lyfta upp henne, jag lyckas klicka fram till kameran på mobilen, as garvar så tårarna rinner. Så jävla sjuk kväll, låg uppe till 5 och bara skrattade. Underbara människor (!!!!)
Mamma -"lägger du in det här på facebook så får du flytta hemifrån"

P TO THE A TO THE R-T-Y!





vi var party, vi var zöta, vi var fina, vi hade roligt (sjuk roligt) och öste järnet. Var hos emma på ost och vin kväll, sedan hos Ida och sedan hem till emma igen. Slutade på Hugo och sedan i min säng med bra tjejer. Idag mår jag rent för jävligt! hörs

JULGRANEN ÄR PÅ PLATS!

LYCKLIG tjej. Josefines pappa har räddat min kväll, förhoppningsvis. Fått julklappar av finaste och charmigaste killen jag träffat och haft en trevlig kväll. Fast med tanke på att det är enbart några minuter kvar av den 23 december tänker jag sova så det blir den 24e nångång. Pöss snyggon



DAN FÖRE DAN!


Julkänsla.. Fast ne va? Inte ett dugg. Hoppas den kommer ikväll på glöggfikat. Synd bara att jag inte dricker glögg! Ledig idag, tackar så mycket. Må bra! För tillfället ska jesper och jag ska ge oss ut och köpa julklappar, han tyckte det var dags att komma på det nu. Hugs


REBECCA/FIONA.




Åker och jobbar. Kommer hem trött, och sådär. PUSS

RAIN.


NU, sov gott!

++++++


Kom hem från Frida för ett tag sen. Planerat nyår lite, börjar bli lite små sugen. Jobb på ingelsta i morgon också, men börjar inte förrens 14.30. Skönt. Sen ska fasen här kläs gran. Annars då? jorå, göttans. Sov sött

DET ÄR OKEJ ATT SPÅRA UR OCH RENSA HUVUDET.



Låten som jag tyckte var skit dålig har blivit bra och spelas nonstop i mitt rum .. September – Baksmälla. Nu väntas jobb, börjar 14.00. Missar dock julklappslek hos Frida ikväll, men kanske kollar in på vägen hem! Hörs.

Lisa
om !!!!!!:
Vart är tröjan/klänningen ifrån? :) Riktigt snygg!
SV: det är från H&M. Finns i svart också. Det är en tröja, meen i like oversize!

Frida om MÅNDAG.:
Kan du inte lägga upp en bild på jackan? (:
SV: Visst kan jag det! Ett rikigt klipp om du frågar mig.

LISTAN MED STORT L.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag tog studenten, fixade mig jobb, träffade en söt kille, planerade en resa med min vän, osv, osv.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga, så ja de gjorde jag väl.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ae, dåligt med kids här.
4. Dog någon som stod dig nära? ja.
5. Vilka länder besökte du? Kommer inte ihåg vart det var vi var. Åker varje år sen vi var små så håller inte kollen längre!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Nja, mer tid med mina vänner kanske. Dom är så bra (!!!)
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Helt klart hela studentveckan. Men mest kommer jag nog minnas 26 Juni.
8. Vad var din största framgång 2010? Det är nog att jag klarade skolan och att sedan skaffa mig ett gäng jobb.
9. Största misstaget? Att ge jenny en födelsedags present.. Nu måste jag väl följa den här trenden..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Frisk som en nötkärna.
11. Bästa köpet? Måste man välja ett av alla?
12. Vad spenderade du mest pengar på? My gosh, kläder..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, martin gör mig alltid glad. PLUS en resa till paris och disney land i sommar! gött
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Alla hits från studentveckan. men måste jag välja en blir det nog we no speak americano.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag nog. Det var varit ett jäkla bra år helt enkelt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? önskar inte att jag skulle gjort nått mer.. Har gjort det mesta. meeen, kanske käftat emot mer mot små töntar som inte har nått liv och istället följer andras som en hök. men palla liksom.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit så cool.
18. Hur tillbringade du julen? Med hela feta släkten. och snyggingar.
19. Blev du kär i år? Yes.
20. Favoritprogram på TV? desperata, cugar town, pensionärsjävlar osv.
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst nån.. Eller jo kanske nån lärobok i skolan, men högst icke trovärdigt. 
22. Största musikaliska upptäckten? Oskar Linnros/daniel adams ray. kanske..
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar, kläder. (?)
25. Något du önskade dig men inte fick? nej, inte vad jag minns.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Början av den på 12 slaget var jag på krogen med mina vänner och öste. På morgonen blev jag väckt av familjen med sång och 2 panodil och ett glas oboy. Sen kom Martin med packet och blommor! Sen kom även släkt och vänner.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ah, slippa stalkers.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Johanna all in..
29. Vad fick dig att må bra? Alla bra människor som gör mig glad.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Herr Martin eklund. Men ae, vet inte. Jag har inte bestämt ännu vem mitt frikort går till. höhö.
31. Vem saknade du? Malin.
32. De bästa nya människorna du träffade? Oj, det är väldigt många.. ni vet vilka ni är hoppas jag!

22.24

Är en så himla glad tjej för tillfället. Laddat hem nya Harry P och insåg just att det var med svennetext och allt. HUR BRA?! Så där hittar ni mig resten av kvällen/natten. Laddar upp med en 50cl redbull med tanke på att den är typ 2,5 timme lång! I morgon väntas jobb, men har sovmorgon så jag klagar inte.  PUUUUSS

Tänkte bara medela att det här är mina fina, bästa, vänner! Bilden är sen Liseberg i sommras. Snart kan det hända att det även kommer upp en videoblogg från bergsbanan.. he-he

EN BUSSCHAUFFÖR!

Blev glad av busschauffören idag, när jvi gick på började han med förmaningstal om bältet och om hur halt det var ute. Han säger sedan, "Men det är väl bara att bita ihop, 138 dagar kvar till midsommarafton, god jul!". Han fortsätter och avslutar sitt tal när vi kommer in till stan med, "Maxi nästa. Välkommen in till Norrköping, även kallat krigssonen. Platsen där folk ännu inte lärt sig ploga, där vägarna blir smalare och smalare och snöhögarna högre och högre." Bra dag på jobbet?!

MÅNDAG.


Jag är så dålig, köpte skorna (som syns så fantastiskt bra på bilden) i förrgår på stan, idag kom jag hem med ännu en jacka! Men snugg va den, så kan ju försöka intala mig själv att jag verkligen behövde den. Tidiga julklappar helt enkelt! Hittade även en nyårs klänning, även den va snyygg! knappast varken lång, tajt, kort, eller svart,.. Men snygg och lite udda. Blir fina fisken detta!


NYÅR

Jätte sugen på en långklänning tills nyår. Hittade den här på H&M och den är faktiskt helt okej snygg enligt mig. Man får ju passa på med långklänning när man väl har ett bra tillfälle att ha det. Kort tajt klänning är lite mainstream.. med mitt feta/breda/långa silverarmband och ett par snygga klackar funkar detta fin FINT.

JULKLAPPAR FOO SHOO.

Herre jesus, sitter i soffan och kollar på HANDBOLL. Jorå ni hör rätt. Men jag har ju bra sällskap så jag överlever! Har gått på stan med Mr Eklund och random människa idag för att hitta julklappar. Fast det var mest Martin som köpte kläder till sig själv. Jag höll i pengarna för en gångs skull. Käkade även god lunch och slirade runt i bilen! Har tjatat hela dagen om att jag vill ha julafton NU, och det vill jag verkligen. Brukar inte ha sån längtan men just nu längtar jag något helt galet. Eller mest längtar jag väl efter julklapparna och Kalle.. Busted!

SLEEPY.

Kul att jag är trött. fast nae. Inte ett dugg trött. Sitter och kollar runt bland massa bloggar och inser att klockan just gått över 03.00. crap. Letade mig även in på Mist Stockholms blogg där jag och Hanna lär dyka upp. he-he. Glammigt.. Ae, om man skulle sova lite.


kvällen ja..

"Är i skarphagen nu men kan ta mig därifrån så går vi till manesa och raggar bartenders"

Jovars, Linda vet vad hon vill. Kanske är bäst att man lyder, vill ju inte göra kvinnan besviken direkt! Meen, filmen är ju så bra och soffan är ju så skön. Dagens i-lands!


JAG VILL JU FAN HA JULAFTON.. NU!



HUR grym dag?! Drukit glögg med ASHTON KUTCHER, serriöst.. ouf. Jobbat järnet, käk på O'learys med bra människor OCH ikväll är det ju mission impossible 3. HUR BRA ännu en gång!?

Utkast: Dec. 15, 2010

Har spenderat min kväll på Baccus med förra jobbet. Tackar man ju inte nej till. Sjuka trolleritricks, roligt folk och massa alkohol senare mår vi bra osv, så bra!

Miss, miss, miss.

Hej muntergökar. Det är galet vad man kan sakna en människa.. Bli frisk herrn! Nu däckar jag igen.. Ännu mer jobb i morgon. gött, hörs!


PEPPARKAKSBAK! TROLIGT, troligt



Jesper bakar fina/goda pepparkakor.. he-he! Snart kommer sofia och Josefine och hämtar mig för att ka till jobbet på lite jippo. Dock är jag däckad för tillfället..

13:e, LUCIA.


Tågade in ett gäng lucior på jobbet i dag.. Själv stod jag i baren och mest hade gåshud. Men fint vare! Ligger i sängen och lyssnar på blandannat David Guetta – Who's That Chick ? (feat. Rihanna) [Edit Version] och Bruno Mars – Grenade. (vill dock hitta remixen som spelades i lördags på krogen, good shit), Ingen skit.
Nu ska jag sova så jag kanske orkar upp i morgon! PUUSS


HEY MISTER, SLOW DOWN.

Satt och kollade igenom alla mina jävla spellistor på spotify. Galet, visste inte att jag hade så många. Känns som det är jag som är inloggad på alla förfester eller nått, hade fått ett par nya spelistor sen emmas inflyttningsfest tex.. Finns allt från Eriksson, Krögerström, Gustavsson, Zetterqvist, Hadorn, skogh, Carlson, Nithagen, Mr. Wern, Salomon, m.m, haha aa you name it. Men bra musik har jag ju iallafall (!) så tack!


HÄRLIGT, BRA, FINT!


Härlig helg. Har innehållit allt från mys, bowling, massa dans, taxi körning, fira Jossans födelsedag med en fika, 2 dagars jobb och mera mys. Idag var jag uppe med tuppen, kollade på lite lucia på tvn och åt frukost, julstämning!! vart efter drar jag och jobba.

PÅ MED PARTYSKORNA..

För snart kommer tjejerna hit. Vi ska umgås för att sedan dra till Hugo för lite bowling och dans! Musiken är maxad för tillfället. Nu tar jag limon och hämtar lite folk in tha hooouse. HÖRS

SNYGGT!


Min nya fina, lurviga, sköna, what ever, jacka! fint. Nu drar jag och jobbar. Ikväll träffar jag mina tjejer!

EXCUSEZ MOI, URSÄKTA MIN FRANSKA.

Efter en hel bra kväll kom vi hem. Eller ah, efter en mc driv och lite galen bilkörning också då förstås. Drar slutsatsen att jag lyssnar järnet på killens låtar för tillfället och att han är waaay snyggare indränkt i färg. Besvikelse.. god natt 




TONIGHT'S ROCK AND ROLL.

Tråkiga tjejen Johänni..
- Häng med oss ut i morgon då?
- Ne fan, det är ju idol final..

Såå, därför kör vi helgens utgång i kväll istället somsagt. Känns typ gött mos. Hade tänkt att vara toknykter.. Men här sitter jag med en nyöppnad cider i handen.. Blev inringd att jobba i morse och är ju ledig i morgon så det är ju inte hela världen om man är trött när man vaknar. Hade tänkt att spendera några timmar på stan och julshoppa lite! l.o.v.e

DANIEL ADAMS-RAY!


Drar på lite Daniel Adams-Ray ikväll på Hugow med söta tjejor. Grym kille. Oplanerat är alltid roligast! PUSSS


I JUST FELL IN LÖVE WITH LÖVE.



Mår sådär halv bra samtidigt som jag mår så jävla bra. Drcker te te te te, driver runt och läser Maria Montazamis blogg! Tjarå. Herrå. Hörs. LÖVE.


LÖVE.

 

jobbat, är seg och trött. Men det är bara på't i morgon igen. Mördar pass dock. Tur att jag är biff! höhö. Nu ska jag mysa. PÖSS

ME LIKE!

Matilda tipsa mig o den här himlans bra sidan. Vill ha varenda ring, och dem snygga korsörhängena. Ska nog slå til på en ring. Inte farligt dyrt heller. Snart dyker Martin upp, han påstår att han ska ta hand o mig ikväll.. Szhöt kille den där. Förövrigt trillade det in ett fint litet presentkort i brevlådan idag, ingen skit. FET PUSS PÅ DET!


Utkast: Dec. 6, 2010


Styr upp det hela genom att åka och äta lite lunch.

FANTASTISKT FINT.





Det är fint, så fint. Jag tycker om er, så jäklans mycket. För tillfället ligger jag nerbäddad i soffan framför eclipse. Är ledig i morgon, vilket passar prima eftersom jag är så satans förkyld. Hörs

THAT'S THE LOOK!




Nu vet ni, det är så det ska vara. PUSS


SENT SATAN!

En snusdosa, en brönnert utslängd från deli, en hals mindre, en fet förkylning, fyllehicka, lite bjju sprit och gött mos senare mår vi bra, så bra. Jag har världens bästa kille. Snart ringer klockan, ännu en arbetsdag.god natt

HEJ HALLÅ NU KÖR VI!

Fint, sitter med en fin fin människa och ska göra iordning oss lite. Utgång ikväll och det känns good shit. Ska till Emma på lite inflyttningsfest också, trevligt värre faktikst! Ah de va väl bara det. Hörs

ARÅ!



Funderar på att googla handboll, kan inte ett skit.. Och jag som ska kolla på handbolls match ikväll. Tror jag gör't!

"Handboll är ett bollspel som spelas mellan två sjumannalag (1 målvakt och 6 utespelare) inomhus. Spelet går ut på att spela in bollen i motståndarnas mål." det var ju inte så svårt.. Hehe, nu jävlar!


YOU GO BROOO.


Snackar lite med Jenny, om min bror mest. Söt kille! Lite rädd är jag, sitter ändå vid hans dator. Sen gällande den där "dif <3" texten, hon kommer över det.. Annars mår jag så jävla bra, förutom halsen och kylan. Är sjukt pepp på det mesta faktikst.


RSS 2.0