17.33


Nu mår jag

17.22




Smultronstället premiär! Nu väntas jobb till 00. Känner att servera alkohol är precis det jag vill göra ikväl. . . . . . .

20.16


Som ni sa det, dålig uppdatering här. har fullt upp med annat, typ jobba, äta glass, umgås med underbara människor omkring mig, spela flipperspel, skvallra, shota ur äggkoppar, shoppa, vara i värmland, kolla på tävlingar, bli sjuk, inte ha någon röst efter helgen, gå på bio (försöker bli medlem i bioklubben), och typ.. leva livet till fullo! Jag trivs som fisken i vattnet med andra ord.

19.29




glad chey, fått blombud när jag vaknade, är sjuk men ack så bra jag mår ändå!

Adele kvinnan med stort K



18.33


Efter en skön dag med sovmorgon, shopping, lunchning, kollat på tävlingar och så vidare drar jag till Nygatan, whilma står för lägenheten ikväll! Kommer bli toppen, lika bra! Har en dejt med malin om en halvtimme, känns som jag borde skynda lite.. Hörs

19.29


Skönt med helg. Jag klagar inte alls efter en lång arbetsdag. Dock ska jag jobba igen på söndag, men det tar vi då! Roligheter ska ju utföras innan dess.. För tillfället är jag hungrig, men får vänta med maten eftersom mamma och pappa är och beställer en utlandsresa dom små äcklena.. Vilket gör att jag längtar tokigt mycket efter en vecka i Paris om 3 veckor!!!!!  

NU NI!!!!! Det må låta som jag tycker ni är knäppa, men om sanningen ska fram, jag är avundsjuk så jag dör..

okej, jag har 4 saker att säga idag.

1.

Stackars er, stackars 92orna menar jag då alltså.. Ni som tar studenten i år. Senaste veckorna har jag bara gått och väntat på STUDENTLÅTARNA 2011. men ae, har jag hört nån? "vill du ligga med mig då" naaaa va. Håller inte måttet till skillnad från "Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit" eller den bästa av dom alla som bara SKRIKER student 2010 och som inte kommer bli dålig long time, "Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano - Radio Edit" eller varför inte Edward Maya Featuring Vika Jigulina – Stereo Love - Molella remix? Fasen, rysningar i hela kroppen. galet! Vill ha dom där veckorna igen. Studenten i Linköping ack så bra. Studentfester i Norrpan, aaack så braaaa!

Inte ens en Gert fylking låt har jag hört 2011. EEEYOOO!


2.
På tal om studenten, ett himla tjat om hur många veckor, dagar, timmar, minuter, sekunder det är kvar till just utspringet. Sluta räkna ner, sluta längta så förbannat. Hälften av er kommer stå arbetslösa efter den dagen ni räknar ner till, "dagen vi kommer sjunga om studentens lyckliga dar och vifta med våra vita mössor". Det är inget att se fram emot. Längta istället till mösspåtagingen, mösspåtagingsfesten, alla crazy grejer ni kommer göra, alla goda drinkar ni kommer dricka, alla fulla människor, alla lyckliga människor, fylle brännbollen, studentveckan big time, balen, one night stands, att åka flaket efter traktorn och sjunga sig hes, kissa på flaket, dricka champange, inte ha nån ånger, komma dyng ap till max mitt i natten med hela käderna och studentmössan full av falu röd färg och säga "ne jag och ***** har bara varit och pratat", supa på tåg, parkhäng, studentfesten, studentpresenter.. Ah ni hajar, listan kan göras lång. 
Det jag vill säga är iallafall att det är dem här grejerna som är roliga. Som man ser fram emot. Man ser inte fram emot att stå på en trappa och lyssna på rektorn i en timme och sen skiljas från sina klasskompisar som man spenderat 5 dagar i veckan med dom senaste 3 åren.

3.
"Jag sover hos dig då så slipper vi försova oss"
Sov inte med en vän dagen innan utspringet. Se helst till att ni springer ut på eftermiddagen. Inte på morgonen. Att göra misstag som att gå på norrköpings utspringsfest på torsdagen och sedan själv springa ut på fredag morgon i Linköping är inte att rekomendera. Försova sig och missa studentfotograferingen, vara bakis och se ut som 7 svåra år. + att det gärna inte får regna dårå vilket är ett minus.

4.
Veckan då Norrköping livas upp passar jag på att åka till sommriga Paris i en vecka istället och firar mammas 40års dag! Så alla ni som räknar ner till studentveckan, tack, ni räknar även ner till min utlandsemster! hähä PUSSSSSS





Mer renar åt folket


Mytoman?


Killen vet ju vad han snackar om!

+++++



Titt så fint. Blev lite inspad av att kolla in Frejas blogg där hon hittat lite snygga clutchar HÄR. Istället hittade jag liknande på vivistyle för en femtilapp mer. Tycker den ser lite bättre ut, eller är det samma? Dagens ilands. helt klart. Men min ska den bli, blå rosa eller gul..  

1 2 3 4 hästar små



Gold Grain 4 år. 2007-08

Vitamin 11år. Kortet är från 2005! Liiiiiten johänni  på ryggen. 


Leffe 9 år. 2008-09


Tarinka Weering 10 år. 2009-11

TAKE ME BACK..

23.39, hästen in action


Idag har vi konstaterat att jag inte är menad att spela vollyboll. Näär lag"kompisarna"  ber "snäääälla johanna försök träffa bollen". aja, shit happends känner jag

LÖRDAG baby lördag









Hade en himla bra lördag må jag säga. Jobbade, stressade hem, grillade med bruwdarna, det kom 11 söta människor, drack gott, gick till trappan, spårade like we use to, shota "bajs på gräsmattan" vem fan döper en shot till det förövrigt?, fick en bula i huvudet, skrattade en hel del, planerade P&L, läppstifts kyss på röven, Ah, lístan kan göras lång även den här gången. Men vi slutar där! Bäst av allt var nog att man kunde sitta ute hela kvällen, dock med alla täcken vi hade i huset. Men det är musigt. Tack för kvällen. 

FREDAG biatches


MP, jag och pappa P köpt gott kek och myste. Sen kom MP och Jossan kom till lilla mig, fina tjejer det där. Kvällen avslutade jag och MP på bästa sett. Jorå

Helg är ett FUCK-tumm med Josefins lips!



Hemkommen från jobbet, iordning gjord och klar. Ikväll ska jag träffa min pingla! Kan inte bli mycket bättre. Men innan dess ska här utföras ärenden. Förövrigt, idag kör jag på 3 leverfläckar. Orkarde inte måla fler i morse!!!!!!! hähähähä HUGS

Me vill ha helg. snela?


För bra.  Och så lite, David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida). Sov gott

Torsdag


Skön sista ledig dag! Ätit glass med mina fina och parkhängt lite med MP. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig iväg. Upp och jobba tidigt i morgon, jag längtar redan till helgen som kommer bjuda på galet mycket roligheter, förutom lite jobb då. Men äsh, jag är taggad och ösig. Som vanligt, puss osv!

on and off klockan 00.05



NKPG i ett nötskal.

Ja, Norrköping.. Önskar så hårt att jag bodde i göteborg. Eller i underbara Skåne. Men na, jag är för hemmakär och tycker om mina vänner för mycket för att fly dit.  Men ja, drömma kan man ju. Norrköping stör mig ikväll. Samma folk överallt, jämt, alltid, standard. Alla vet allt om alla. Alla har troligtvis legat med alla. Alla snackar skit om alla, "asså målar hon sina leverfläckar? för ibland har hon dom och ibland inte" ÖÖH, Finns det seriöst inget vettigare att snacka om? Ae, uppenbart. Tur att man kan skratta åt det såhär. Men nu ska vi inte komma ifrån ämnet. För det är tämligen inte det faktum att alla har legat med alla i norrpan jag stör mig på en onsdagskväll som den här. Stör mig mest på människorna. Desperationen. Sättet att bete sig som apor i en bur. Fast, dom senaste två dagarna har nkpg varit ganska trevligt när jag tänker efter, att ett väder kan göra så mycket. Hela stan vaknar upp.  Cyklade genom Vasaparken idag, alla ser så glad och bekymmerfria ut. Lyckliga. Bara ikväll det spårar ur. lite. men jag får skylla mig själv. Enbart mig själv att skylla idag. Tjur tant. Förövrigt är jag själv ganska bra på att vara glad. För det mesta. Fast na, inte alltid. Det skulle ju liksom inte vara normalt. Right? Men jag är ingen ledsen tjej. Im miss happy face. Booh-ja! Med det är intressanta inlägget säger jag, god natt! 


upp och ner.


Haft en bra dag. Träffat en livs levande kamel, kollat på speedway, ätit spicy hot, åkt karusell, ätit frukost i solen, träffat fina vänner osv osv. Listan kan göras lång! Nu har jag huvudvärk. Lika bra!

15.43



solat töjp hela dagen. Skönt. Fast varmt! Ikväll åker jag till Finspång. Ett jävla ställe har jag hört!

Tummen upp för självlockigt hår?


Kom nyss hem från jobbet, 10 timmar och jag är helt slut i benen. Men va fasen, nu tar jag helg. Drar iväg på roligheter. Det är jag värd efter 6 dagars jobb! HÖRS AMIGOS

LÖRWDAG I BILDER!






Spel, bugg osv osv, etc etc!! Nog om det.
R.I.O. – Hot Girl - Video Edit
Douster – King of Africa
Annie Lennox – Shining Light

21.40 +-0

Älskar att det inte går att lägga upp några bilder på skit blogg.se! Meen jag kan ju lika gärna berätta om helgens braver så får ni bilderna någon annan dag. I fredags kom MP, Jossan och jenny till moi och vi svullade krubb. Hamnade sedan på Trädgårn en sväng och gjorde en mini catch up med Caroline! Lördagen spenderades på jobbet och kvällen spenderades först hos Linnea med trevligt folk och sen drog vi vidare till Sandra. Fint! Även i morse drog jag mig upp till jobbet och jag har tankar på att göra det samma i morgon. WOOP kan tyckas, eeelller?

NEW


20.55


Dagen har bestått av jobb och en sovmorgon. Nu ska jag dö till Life as we know it i min seng. skönt. Klockan ringer tidigt i morgon.. 

Fan, snoppen.

Hade en bra onsdagskväll. Fast and Furious 5 var sjukt bra som planerat. Galet. 2 timmar och 15 minuter kändes som enbart 15 minuter. To bad! Efter filmen rörde jag mig vidare, hamnade i Lindö. Spel, svep, pizza, svengelska och shakira stod på schemat. Kvällen avrundades en sväng på Hugow! Nostalgi baby. Hörs

Gult är.. fint


Den här SKA jag ha! mh

+

HÄR kan ni följa mig på bloglovin som jag börja tycka är en himla fiffig uppfinning!

15.31



Må bra. Haft en händelsrik dag. Tänkte bara säga att jag vunnit säljtävling. Ikväll vankas det bio med grapparna. Premiären på fast and furious 5, cashing, taggad!! mamma: "ah det ska väl vara du att gå på en sån film". Jag borde fötts med snopp. fast ne. Sedan blir det troligen att besöka Hugo med ett gäng andra grappar. Dessa killar..  Hörs

00.40


Killen, dansen!

lite så vi jobbar.


Rosa läppar till det och jag drar iväg. Städat rummen, se bild ovan (man ser min tv nu, utan allt damm på den). Tack hej snoppjockar

VIT.



Den ena under den andra, om ni förstår. gutt! Speedway premiär ikväll, även basket final. kallt vs. varmt? Vet inte vilka vi ska köra på.. en premiär är en premiär, men en final är en final. öh, det är dagens ilandsproblem för tillfället. men ack jag vill titta på män med lite för lite hjärnceller som kör runt runt i vänstervarv. Ibland är livet tufft må jag säga.

Pink is the new



Fint, underbart material, barbent, sommar. Och så lite snö på det! heja sverige, bra jobbat.

Detta fält måste fyllas i


Varför ser det jämt ut såhär hos mig? hög på hög med kläder.. Josefine och jag snackar om barn och om att vi aldrig skulle klara av det, jag kan inte ens ta hand om mina egna kläder.. ah va, vi väntar med kidsen! dessutom är det äckligt att föda, andra säger "åh jag gråter när jag ser förlosningsprogram etc etc", jag därimot, blir illamående och inser hur mycket jag älskar premitivmedel (?). tänkte bara upplyssa er. Fast ska jag följa mammas fotspår ska jag föda om ett år, shit pommes morsan chilla!! HUGS

Fin kille!



Fick massa godsaker härromdagen av J, tackar vi för! Idag har jag ätit en god lunch med MP och Jossan på stan. Sen gick vi hem till MP och dog. Lika bra! Han även med lite stil pöking extra allt och käk med Adde och fredde grädde såhär på kvällskvisten. För att inte glöma bort lite shopping. Nu mår jag! HUGS

Update.







Fasen, dålig uppdatering, skärpning! Firade iallafall lite valborg i helgen som så många andra, åkte ut till landet, trevligt sällskap, kubb, grillning, munktröjor, underställ utan bh osv osv, sånt som hör landet till liksom! Annars har jag spenderat min helg på jobbet. Rätt soft ändå. PUSS PÅER

RSS 2.0